perjantai 12. helmikuuta 2021

Helmikuulla helähtää

 

On ilmoja pidellyt, kylmiä ilmoja. Saatiin sentään kuvia nopeasta pihalla käynnistä. Retro tarkenee, mutta Kesän varpaat jäätyy ja haluaa välillä syliin, vaikka niin kivaa olisi haistella maastoa. Hetken sylissä ja sitten taas köpöttelemään.

Retro ei moisesta ymmärrä. Että jonkun voisi olla kylmä.


                                    Niinkuin varsat kesälaitumella hyppelevät ne.


    Tuossa takana ennen kuusia on tie. Retron voi pitää irrallaan, se ei rynnistä tielle. Kesä saa kesällä         opetella samaa taitoa. 


                                                        Takavarpaita paleltaa.

                                                    Niin mukava olisi nuuskia.

 Koulutuksia ollaan tehty:

Talutinharkkaamassa oltiin Koirakoulu Balanssilla. Ettei tarvi aina sisällä kotona touhata. Paljon muutakin siellä ehdittiin. Jopa yksi aivan uusi juttu tuli mulle.

Kotona on harkattu hoitotoimia. Hampaiden katsominen on saatu melko hyvälle mallille.

Pukeutumista on saatu mukavammaksi. Kesä työntää päänsä päänreijästä, josta se palkataan. Sitten etujalat mun täytyy itse työntää jalanreikiin. Asun jälkeen valjaiden laittaminen.

Siinä hankaluutena on ollut taluttimen kiinnittäminen. Syystä että pieni lukko ei meinaa saada otetta kahdesta valjaan lenkistä. Joten olen laittanut vain yhteen ja palkka siitä.

Nykyään Kesä innostuu kun vaatetta ja valjasta otetaan esiin.

Ehkä vielä jalkoihin lämpöä jollakin töppösillä saadaan. Viimeistään ensi talveksi. On vain hankala ostaa töppösiä, että tulee sopiva koko ja sellainen joka on hyvin toimiva, helppo.  Ei kommentteja: