keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Käsittelyharkkaa

Päätin että kynsienleikkuuasento on kyljellään. Kesä osaa jo mennä kumoon. Ajan pidentämistä pitää vielä tehdä ja hiukan kosketushäiriötä.

Luopuminen makupalakiposta, sekin on jo opetettu ja saan ottaa sen tähän kans. Hiukan vain tarvitsi muistuttaa miten se luopuminen nyt menikään.

Alustalle meno on opetettu. Koira innostuu kun näkee alustan ja on sen päällä salamana. Pään pitäminen maassa, se oli Kesälle uutta.


Koirapalvelu Balanssissa sain harkata näitä ja siitä jatkettiin sitten kotona.

Koirapalvelu Balanssissa Kesä kumossa. Pään pitäminen maassa harjoittelussa.


Saa nähdä koska saan leikata ensimmäisen kynnen. (Kynnet on tähän asti leikattu seisoma-asennossa koiraa kiinni pitäen ja herkkuja syöttäen) Siihen kyllä menee vähintään kuukausi aikaa. Pitää tehdä kaikki niin pitkän kaavan kautta. Syystä että koiran täytyy tykätä joka vaiheesta, eli pitää edetä niin pienin askelin että tosiaan joka vaihe on koiralle mukava. Tavoitteena on että koira rakastaa kynsien leikkuuta ja pystyy maata rentona.

Tässä asennossa voi tehdä muitakin hoitotoimenpiteitä. Koiran suuhun voidaan katsoa, korvia lääkitä, hieroa, harjata, föönata. Eläinlääkärissä kylkiasentoa saatetaan tarvita.


Kotona seuraavalla harjoituskerra saatiin aikaan pään pysyminen maassa ja vähän kestoa asennolle.
Ei kommentteja: