keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lyhyt agl-treeni

 Ennen hellettä aamulla otettiin pientä tekniikkaharkkaa Retron kanssa. Koiralla on juoksu eikä päästä muualle kuin kotiharkkoihin. Tosin ei oltaisi menossakaan muualle paitsi Ilmajoen tavoitteellisten ryhmään. Kirkolle ajan autolla usein ja pentu saa siellä haistelulenkin.

Eilen aamulla harkattiin takanaleikkausta. Koira hyppää renkaan ja minä juoksen kuvan esteiden vasenta puolta, koira lähestyy hyppyä, minä vaihdan puolta koiran takana ja se kääntyy kolmosesteelle jonne pallo sitten lentää.

Otin radan myös toisin  päin, jolloin sain harkata vetoa. Kauimmainen hyppy, seuraava ja veto renkaalle.Kuollutta putkikulmaa harkattiin. Eli koiran kanssa olemme putken takana, josta lähetän sen aukosta yksi. Lelun kanssa olen aukon kaksi tällä reunaa vastaanottamassa. Kuvan putkea on sitte menty ja menty, sillä se on Lagun entinen putki. Ei niin entinen etteikö sillä vielä vuosikymmenet harkattaisi. Putki on reikää täynnä, joten laitan sen pressuun aina harkan jälkeen. Jos sinne tulee vettä, sitä on tavattoman vaikea saada pois, sillä putki painaa tuhat kiloa ja on sata metriä pitkä. Siltä tuntuu kun sitä viime kesänä tyhjäsin.


Putken elävääkin kulmaa mentiin. Radalla oli nyt neljä estettä. Rengas, hyppy, putki ja hyppy.

Pöytää harkattiin myös, varmuuden vuoksi. Jos se vaikka on estevalikoimassa jatkossakin.
Kuvan koira ei kuulu juttuun.
Seltti Retro harkkasi, Vikku testasi. Että Vikku tykkää kun saa pyrähtää vähä aksaa. Sen kanssa ei ole harkattu syksyn jälkeen. Tänään kaikilla koirilla on hauskaa, sillä meille tulee kaveri kaukaa. Seinäjoelta. Arvatenkin nurmikko on kovalla koetuksella kun Käpy ja Retro leikkii. Vikku väistelee niitä ja touhaa omiaan. Välillä kokeillaan uintia Säläsjärvellä. Ja syödään ittemme pyöreiksi herkuista. Aaaaa, kesä on ihanaa.

Ei kommentteja: