lauantai 7. marraskuuta 2020

Nurmikolla jäljestystä

 Tein Kesälle sen ekan "makkarajäljen". Se oli tunti sitten nurmikolla eri paikassa jäljestänyt tosi kovaa jotakin eläintä. Mietin että jospa nyt tehtäisiin se kananjauhelihajälki. Aivan lyhyen jäljen kävelin.

Hiukka yli puolen tunnin päästä mentiin ajamaan jälki. Ajattelin, että en tee yhtään mitään, vaan vien koiran vain kävelemäni jäljen lähelle. Kesä osui janalle jonnekin alkupäähän. Siitä se sitten hitaasti meni syöden jauhelihaa. 

 Jäljen päässä ei ollut sen kummemmin mitään. Sattumoisin tuo Retron lelu kyllä siinä köllötti. Se ei saanut huomiota, sillä nyt homman nimi oli herkut.


Kesä on tehnyt kuonotyötä aikaisemmin tuvassa. Viikko puolitoista sitten laitoin pateeta seinän alaosaan ja katsoin miltä koira näyttää eri vaiheissa. Kun huomasi hajun, se kulki nuuskien sinne tänne. Näytti pätevältä kun nuuskutti ja oli rauhallinen. Äkkiä se sen sitten jalkalistalta löysi. Kun läheni hajua, tuli töppösiin kiirettä.
Näitä tein muutaman. Siitä seurasi se, että koira alkoi joka paikasta ettiä seinästä pateeta. Vielä seuraavana päivänäkin se nuuski paikkoja.Ei kommentteja: