maanantai 5. lokakuuta 2020

Pennun arkea


Käytiin autoilemassa. Ei sujunut kommelluksitta. Matkahuollossa kesti ja kesti. Keräsin kaupasta tavarat sillä aikaa kun rahtipussin tietoja yritettiin saada koneelle. Autolle kun palasin, Kesä oli auton penkillä eikä kantokassissa. 

Onneksi olin pakettiautolla matkassa, että etupenkki oli yhtenäinen. Mutta tietty pudotusta penkiltä lattialle olisi ollut pitkästi.  Näytti siltä ettei se ollut millänsäkään, mutta kyllä ruoka ja uni maistui seikkailun jälkeen.


Pentu ollut talossa vasta kolmatta päivää ja tuntuu niin kuuluvan kalustoon. Hmm, paitsi Retron ja Tigrun mielestä.


Tigru käveli tuvassa ja Kesä poukkoili sen ympärillä. Lopulta kissa paukautti pentua tassullaan. Kynnen jälkiä ei näkynyt, mutta säikähdys oli melkoinen. 

Kissa on ollut nuorena koiranpentujen hoitaja ja leikkinyt aikuistenkin koirien kanssa, mutta kuka sitä enää 16-vuotiaana jaksaa sellaista. 


Kun Retron pyysin maahan, sain kaksikosta kuvan turvallisesti. Kesä juoksee liian lähi Retroa tai jää katsomaan sitä, joka saa aikaan sen että Retro murisee, näyttää hampaita, haukahtaa ja saattaa tehdä hyökkäyksen. 

Pihalla yhdessäolo on turvallisempaa. Mutta eiköhän tämä tästä aikaa myöden kehity jonkinlaiseksi yhdessäoloksi.

Kuulin ensimmäisen kerran Kesän haukahtelevan kun hyppeli edestakaisin Retron edessä.
Uusia juttuja tuotu tupaan. Tuo jäniksen turkiksella päällystetty pallo on yliveto lelu. Hauskoja kuvia tästä olisi jos olisi, mutta kuvissa näkyi vain joku ruskea sekava viiva menossa tai tulossa. Täytyi tyytyä pysäytyskuvaan.Palloleikkiä pihalla.


Ruoalla leikkimistä.
Ei kommentteja: