perjantai 28. joulukuuta 2012

Niitä näitä puuhailuja


Retron elämän eka ja vimppa puettaminen on koettu. Piti sovittaa Nöösän pukua, kun se nyt siinä oli. Karvakoiralle ei mitään toppahaalareita.
 Joka päivä pentu on pienen tuokion kiinni pihalla, kun haen puut. Odota siinä –merkkiä harkataan.  Joka päivä käydään jo tielläkin kävelyllä. Mustanaamio huomaa koska tullaan uudelle alueell. Se pysähtyy ja katselee ympärilleen. Se saa päättää koska jatketaan matkaa, koska tuntuu siltä että ei tässä vissiin mitenkään käy.

Kettuterrieri Sulon kanssa on kerran ulkoiltu meidän pihassa. Kumpikin taluttimessa, peräkanaa käveltiin.  Paavo ei piittaa leikkiä riiviöpennun kanssa. (kuva alla)
 


Leluja on ilmestynyt aina uusia. Niitä lainaillaan pikku-Väinön lelukopasta. Yksi joululahjakin saatiin.

 
 
 
Tigrun kynsiin on hakeuduttu ja niitä väistelty. Että pentua leikittää kissa ja kissaa kiinnostaa myös. Mutta leikki ei mene aivan Retron haluamalla tavalla.
 
Korvia on tehty painavammiksi, koska ne on kevyeksi huomattu. Selttimäinen ilme on pakko säilyttää. Pienenä on vitsa väännettävä silläkin saralla, muuten peli on menetetty. Liimasin korvankärkikarvoja korvanjuurikarvoihin, mutta eivät pysyneet. Sitten huomasin että korva pysyy siitä huolimatta taittuneena, koska liima on sen verran painavaa.
Kynsiä leikattu, turkkia kammattu ja tassukkoja saksittu pyöreiksi. Hampaihin on tutustuttu. Etupäässä tuntoaistilla, mutta olen minä niitä tarkastellutkin.
Ja ulkoiltu on monet kerrat päivässä pakkasesta huolimatta.
 

Ei kommentteja: