torstai 1. elokuuta 2013

Ostoksia ja hyppyjäHyppytekniikkaa
Retro opiskeli hyppytekniikkaa viidellä hypyllä. Tarkoituksena on että koira alkaa hypätä laakeasti, ettei tee pyöreitä hyppyjä. Medillä pitää rimojen väli olla viisi kengänpituutta. Aluksi Retro meni kovaa ja kohelsi, sitten ok, mutta pyöreillä hypyillä. Viisi kertaa peräkanaa kuulemma on hyvä ottaa sarjana.


Siitä on hyötyä kun koira osaa istua lähdössä: Pääsen tekemään omiani ja koiran saa lähettää tekemään rataa. Noissa minä kuvaan ja pöytä videokuvaa. Videoin sivusta nyt aina hyppytekniikan, niin näen tuleeko koiran hyppyihin muutosta.

 
Minä valokuvaan ja video videoi harkan.


Kentällä koirat tekivät ihan omiaankin. Putkea peräkanaa.
Siksak-keppejä
Ostin kepit joista jokainen menee vinkkelille, että saan keppikujan. Ei tarvitse enää vuohien aitakepeistä rakentaa kujaa. Kivan kevyt kokonaisuus seisoo nurmikolla nyt. Alkaa sen tehotreenit ja kahden kepin harkat saa jäädä tauolle. Retro osaa aika mukavasti nyt mistä reijästä kepeille mennään.
Kyllä siitä logiikka löytyy vaikka näyttää sivusta sekavalta.Putki
Ostin myös putken samasta paikasta mistä vinkkelikepit. Sitä ihmeteltiin koiriis, että voiko noin lyhyttä putkea olla, mutta kyllä se siitä venyi täyteen mittaan.
Melko pieni putki.


 
Putki venähti suureksi.Ei kommentteja: